Configurator

COMBINUM is ontwikkeld voor bedrijven die configurabele, multi-optie producten produceren, de verkoop willen uitbreiden en optimaliseren.

COMBINUM is een schaalbare configurator in configuratie-complexiteit, aantal gebruikers en niveau van functionaliteit. Vanwege de modulaire opbouw van COMBINUM schaft u precies de configurator-functionaliteit aan die bij uw wensen past. 

COMBINUM Sales Configurator is de hoofdmodule. Deze bestaat uit de configuratie-engine, de modeling tool COMBINUM Architect en basisfunctionaliteiten voor verkoopconfiguratie

Klik op de links hieronder meer te lezen over de individuele modules van de configurator en ons CPQ (Configure, Price, Quote) package.

Configurator
COMBINUM Sales Configurator

COMBINUM Sales Configurator

Dit is de hoofdmodule met de configuratie-engine, de COMBINUM Architect en basisfunctionaliteiten voor verkoopconfiguratie.

CPQ - Prijsstelling

COMBINUM Advanced Pricing

Prijs per optie is een standaard functionaliteit. Met Advanced Pricing kunt u vreemde valuta, kortingen, meerdere prijslijsten, formules en hiërarchische prijzen toepassen.

Integreer CPQ met andere systemen zoals ERP

COMBINUM Code

Met deze integratiemodule kunt u uitvoer definiëren met de inhoud en formaten die u nodig heeft en deze weergeven als webservices of downloadlinks.

Systeem configuratie

COMBINUM Composite

De Composite-module stelt u in staat om delen van een systeem of installatie, individueel te configureren met gelijke met gelijke afhankelijkheden en regels.

CPQ - Klantbeheer

COMBINUM Customer Management

Beheer uw klanten en informatie zoals adressen, contactpersonen, prijsafspraken, betalingen en leveringscondities. Vanuit de offerte is deze informatie direct beschikbaar.

Dynamische graphics gestuurd door de configurator

COMBINUM Graphics

De Graphics-module maakt het mogelijk om real-time tekeningen te genereren en tonen, terwijl u door de vragen en opties van de configurator heen loopt. Tevens kunnen tekeningen in diverse formaten worden opgeslagen en gebruikt.

Maken van de meertalige configurator

COMBINUM Multi-Language

Met de Multi-Language-module kunen zowel alle productteksten als ook de werkelijke configurator worden vertaald en in de gewenste taal worden gebruikt.

Product data die wordt beheerd of gegenereerd door de configurator

COMBINUM Product Data

Product Data is een module die de mogelijkheden van de rule-engine uitbreid met uitgebreide calculaties, ophalen van data uit tabellen en gebruik van de Data Selector Tool.

Configurator rapporten

COMBINUM Reports

Rapporten kunnen worden gegenereerd met nagenoeg alle informatie uit de configurator zoals opties, prijzen, stuklijsten, klanten en tekeningen.

Stuklijsten (BoM)

COMBINUM Structure

Deze module tovert COMBINUM om in een product configurator. Stuklijsten worden samengesteld op basis van regels en calculaties met artikelen, aantallen, niveaus en eigenschappen.

Live demo van COMBINUM

Graag demonstreren we wat een modern configurator en CPQ-software voor uw onderneming kunnen beteken!

Contact

Voor direct contact:

info@combinum.nl
+31 497 769009