In-process en Combinum Consultancy Benelux

In-process is in 2000 opgericht door Martin Nilsson en Kjell Green. Hun uitgebreide ervaring met configureren en ontwikkeling van oplossingsgerichte applicaties gaan terug tot begin jaren ’90.

In 2005 is begonnen met de ontwikkeling van COMBINUM en sinds 2007 is het pakket op de markt.

Onze focus en toewijding

Wij zijn volledig gericht op de COMBINUM. We investeren veel in de doorontwikkeling en streven ernaar technisch marktleider te zijn, zonder in te boeten op onze toewijding om altijd de oplossing te bieden die het beste werkt in de praktijk van de dagelijkse activiteiten van onze klanten.

We zijn toegewijd aan onze configurator en CPQ software COMBINUM

Partnerships

Combinum Consultancy Benelux vertegenwoordigd COMBINUM sinds 2014 op de Nederlandse en Belgische markt. Zowel de verkoop als de implementatie en ondersteuning worden vanuit Nederland verzorgd. Ook binnen deze organisatie gaat de ervaringen met configuratoren terug tot de beginjaren ’90.

We werken als een team met klanten en wederverkopers met een gemotiveerde teamspirit en plezier en kijken met trots naar de successen van onze klanten.

Voor de uitbreiding van ons partner-netwerk zoeken wij permanent naar nieuwe dealers met gekwalificeerde engineers en expertise in de industrie.

Certificering

Wij zijn een gecertificeerde Microsoft Partner met de competenties Gold Application Development en Gold Application Integration.

Microsoft Gold Partner

Top rated

Bisnode heeft ons de hoogste kredietwaardigheid ooit sinds 2010.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.