COMBINUM Multi-Language

Met de Multi-Language module kunnen zowel de configurator-applicatie als alle product informatie worden vertaald in meerdere talen.

Globalisatie brengt mensen en ondernemingen dichter bij elkaar. Door het gebruik van de lokale taal voor het gebruik van de configurator kunt u sneller toegang krijgen tot een nieuwe markt en uw netwerk snel uitbreiden.

Meertalige configurator en CPQ tool

Controleer wat wordt vertaald

Alle product data, alle delen van de configurator interface en zelfs de modeling tool kunnen worden vertaald.

Met COMBINUM controleert u volledig wat er dient te worden vertaald. Intern in de COMBINUM Architect kunt u eenvoudig definiëren welke velden dienen te worden vertaald en naar welke talen. Dat is ook van toepassing op klant specifieke velden.

Multi-byte karakters ondersteuning

Sommige talen en alfabetten, zoals Chinees, Japans en Koreaans vergen meerdere bytes om elk karakter op te slaan. Andere, zoals Russisch, Grieks, Thais, Arabisch en Hebreeuws gebruiken ook meerdere bytes per karakter indien gecombineerd met Latijnse karakters. COMBINUM ondersteund al deze combinaties.

Bovendien, sommige schriften, zoals Arabisch en Hebreeuws worden van rechts naar links geschreven. Ook dit fenomeen wordt ondersteund.

Export en import met Microsoft Excel

Vertaling van productgegevens kan direct in de COMBINUM Architect worden afgehandeld. Om het onderhoud te vereenvoudigen en de eventuele bijdrage door professionele vertalers snel te verwerken, kan met behulp van Microsoft Excel worden geëxporteerd en weer geïmporteerd.