COMBINUM Graphics

COMBINUM Graphics is een geïntegreerde graphic engine voor de visualisatie van geconfigureerde producten in real-time; terwijl de opties worden gekozen.

De afbeelding of tekening wordt in de webbrowser samengesteld met behulp van HTML5 format SVG (Scalable Vector Graphics). De gegenereerde afbeelding kan in vele gangbare formaten worden toegepast en opgeslagen.

Graphics gegenereerd door configurator

Regel gedreven vector graphics

De complete rule engine binnen de configurator is beschikbaar binnen de Graphic module. Regels en formules kunnen worden gebruikt voor elk deel binnen de tekening; denk aan afmetingen, dimensies, kleuren, etc.

Door de snelle weergave en hoge prestaties van de configurator worden grafisch bestanden weergegeven en bijgewerkt in real-time, terwijl de gebruiker keuzes maakt.

Download van geïntegreerde graphics

COMBINUM gebruikt de HTML5 technologie SVG (Scalable Vector Graphics) om de graphics samen te stellenin de webbrowser. Bovendien kunnen de gegenereerde tekeningen worden opgeslagen en toegepast in AutoCAD DXF, Adobe PDF, SVG en PNG.

Voor Adobe PDF bieden we een extensie aan die vector graphics en offset printing-features als CMYK-kleuren, spot kleuren en tinten mogelijk maakt.

De Graphics engine en de report engine van COMBINUM werken integraal samen. Daarmee kunt u heel eenvoudig dynamisch gegenereerde afbeeldingen en tekeningen in een rapport of offerte integreren.